Fotel Kritikus

Kritika arról, amit csak látok

Marvelek röviden - A hihetetlen Hulk(2008)

2017. december 20. 08:30 - krono_gabor

a felfoghatatlan mellékzönge

Szép lassan haladok előre a Marvel tengerben, és lassan eljutok olyan filmekhez is, amelyekhez így visszagondolva semmi kedvem nincs.

Na pont így jutottam el A hihetetlen Hulkhoz(2008)

Nem tudok és nem is akarok szépen beszélni erről a filmről...
Csak vessük össze az ugyanabban az évben készült Vasember effektjeivel, és meg is fogjuk érteni mi az egyik nagy problémám a filmmel.

Mindezmellet az alkotás nem találja a stílusát az első 1 órában, csapong több zsáner között is ezzel a nézőt teljesen összezavarva, és eltaszítva az amúgy sem túl vaskos és mély sztoritól.

Nah, de ahol lett volna sztori, az pedig az aktuális rosszfiúnk – aki orosz születésű, de angol neveltetést kapott (nyilván ez fontos, már csak a tea hiányzik a kibaszott kezéből) – Emil Blonsky, akit Tim Roth játszik, így már érthető a hülye angol szál, hiszen az akcentust valami szar szöveggel meg kellett magyarázni.
De, ez az orosz dolog... nem is értem, mit szerettek volna ezzel? Gonosznak beállítani vagy mi a franc?
Sokkal stílusosabb lett volna tartalmat és értelmes háttér szálat rakni a karaktere mögé, csak egy kis montázzsal.

Ez a film amúgy meg unalmas, nem jó benne semmi. A színészek szörnyűek és nagyon nagy örömmel tölt el, hogy nem Edward Norton maradt Hulk szerepében. Elviselhetetlen, amit művel.

Kell ide is az érzések kifejtése: szívem szerint csak ütném a filmet.
Nem volt jó, nagyon nem, és nem is akarok több ilyet, és itt még nem is tudom megérteni a filmet, nem úgy, mint az Amerika kapitánynál, amit nem tudok leszarozni.

Nah, de ezt, erről kimonom, hogy egyszerűen SZAR.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelkritikus.blog.hu/api/trackback/id/tr6613513199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása