Fotel Kritikus

Kritika arról, amit csak látok

The Mandalorian(2019)

2019. november 19. 10:45 - krono_gabor

Vélemény a Pilot(ok) alapján

Nem mondhatjuk, hogy csak úgy belibeget elénk ez a sorozat a semmiből, hiszen a Disney marketing gépezete tette a dolgát és már jó régen vártuk az indulást, a Disney+-on.

Tovább
1 komment

Az: Második fejezet (2019)

2019. szeptember 05. 08:27 - krono_gabor

Ahogy az alkotók is többször kihangsúlyozták ez a film nem egy második rész, hanem ugyan az a film csak 1 részletben túl hosszú lett volna a történet, és így kettészelték. Bár ez így is hosszú lett a maga 3 órájával, de ha érdekel, hogy szerintem megéri-e akkor kattints a továbbra.

Tovább
Szólj hozzá!

Villámkritika: Időbevándorlók(2019)

2019. augusztus 23. 07:58 - krono_gabor

Egy újabb HBO sorozat, méghozzá az európai divíziótól. Természetesen megnéztem az első részt, és ez alapján próbálom kitalálni milyen is lesz a minőség a jövőben, és meghozni a kedveteket ahhoz, hogy ti is belenézzetek és adjatok neki egy esélyt a jelenben.

Tovább
Szólj hozzá!

Volt Egyszer Egy... Hollywood (2019)

2019. augusztus 15. 17:26 - krono_gabor

A kilencedik....

Aki szereti Tarantinot, annak teljes szívből ajánlom a filmet, hiszen annak kihagyhatatlan, de valljuk be az aki eljut oda, hogy ezt elolvassa annak nem elég annyi, hogy Tarantino 9. filmje megy a moziban, neki ez nem jelent garanciát (pedig jelenthetne) így megírom róla a véleményem spoiler nélkül.

Tovább
Szólj hozzá!

Villámkritika: Csernobil(2019)

2019. május 08. 08:30 - krono_gabor

Olyan világban élünk végre ahol már a sorozat egy új részének megjelenésének pillanatában hozzáférhetünk legálisan online, így nem a TV előtt ülve várjuk ezeket az alkotásokat, hanem akkor nézzük meg amikor csak akarjuk. Tegnapi napon debütált Csernobil az HBO saját…

Tovább
11 komment

Aladdin és társai… Kell ez nekünk?

2019. február 20. 08:30 - krono_gabor

Első felvonás: mi is a reboot, és a remake?

Az elmúlt években egyre több olyan film lát napvilágot, amelyre nem húzhatjuk az egyediség köntösének még egy leszakadt gombját sem, mivel ezek mind-mind rebootok/remakek. Ennek a jelenségnek nem a megfejtését szeretném megtalálni ebben a cikkben, csak egyszerűen foglalkozni akarok…

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása